Jump to content

micron_eo

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

micron_eo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Opposite. P4 labels are not exported to Plastic.
  2. Thanks, it worked. But the labels did not sync, and there were also many empty folders that were once deleted.
  3. The server 'unitsys@cloud' requires encryption, but your server is not configured with the encryption key. To configure your local server make sure you become the admin of the server (owner), try again and you will be asked to enter encryption key. Otherwise, ask your sysadmin or search 'Encrypt all data' in the online docu. I got this error, but I couldn't find the encryption key. When creating the repository, I put the encryption checkbox, but I didn't do anything else. My command: cm sync SeverskMuseum@<REP>@cloud p4multibranch perforce:1666 --mainbranch=//SeverskMuseum --branchesfolder=//SeverskMuseum --user=<USER> --pwd=<PWD> --tmpwkpath = c:\p4wks p.s this repo have only main branch
  4. An error occurs during synchronization. Initially, the file with the cyrillic was not found (it was a first submit). I called p4 obliterate and started syncing again. The error remained the same but with a new file that was in the second commit. I am assuming it does not find all files. C:\WINDOWS\system32>cm synchronize br:/main@SeverskMuseum@SERVER@cloud p4 perforce:1666 //SeverskMuseum --user=USER --pwd=PASSWORD Latest cset on foreign SCM: 546 - 77 changesets to pull - 0 changesets to push Counting changesets to pull... Error: File 'C:\Users\micron\AppData\Local\Temp\P4\Config\DefaultEditor.ini' not found. Thank you.
×
×
  • Create New...