Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'umtool'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Plastic SCM
    • General
    • Installation and configuration
    • Unity 3D
    • Unreal Engine
    • Plastic SCM on Mac
    • Plastic SCM on Linux
    • Gluon
    • Git interop
    • Integrations
    • Community Edition
    • Branching and merging
    • Announcements
  • Plastic SCM 4.0 Beta (Closed)
  • Plastic Cloud
    • General
    • Configuration
  • SemanticMerge
    • General
    • License
    • SCM's configuration
    • Share your experience!
    • External Parsers
  • GitJungle
  • Method History for Subversion
  • PlasticX Early Adopter Program's General Feedback
  • PlasticX Early Adopter Program's Issue Reporting
  • PlasticX Early Adopter Program's Feature Requests
  • PlasticX Early Adopter Program's Announcements

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. We had an issue last week where our in house PlasticSCM server stopped responding (running on an AWS EC2 instance under RHEL7). We have had this issue several times over the last few weeks, so we decided to do a yum update on the server. After this update (9.0.16.5075) the server was rebooted. This is where thing deveate from normal. Long story short, the update changed a bunch of settings, seemingly at random and it took about 2 hours to get the server back to usable. Fast forward a week and I need to add 3 new users to the server. I shelled into the server and ran umtool to see how many licences were left and got this [ec2-user@ip-10-0-0-6 plasticscm5]$ umtool -bash: umtool: command not found digging a little deeper and we get this [ec2-user@ip-10-0-0-6 plasticscm5]$ ls -Rl | grep umtool [ec2-user@ip-10-0-0-6 plasticscm5]$ So basically, umtool appears to have totally dissapeared from the plasticscm install directory. Does anyone happen to know what package this is actually in? Options I have are as follows [ec2-user@ip-10-0-0-6 plasticscm5]$ sudo yum --disablerepo="*" --enablerepo="plasticscm-stable" list available Loaded plugins: amazon-id, search-disabled-repos Available Packages plasticscm-client-complete.noarch 9.0.16.5140-1.1 plasticscm-stable plasticscm-client-core.x86_64 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable plasticscm-client-gtk.noarch 9.0.16.5140-1.1 plasticscm-stable plasticscm-cloud.noarch 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable plasticscm-complete.noarch 9.0.16.5140-1.1 plasticscm-stable plasticscm-dvcs.noarch 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable plasticscm-mono4-devel.x86_64 4.6.2-1.4 plasticscm-stable plasticscm-proxy-server.noarch 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable plasticscm-proxy-server-netcore.x86_64 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable plasticscm-server-complete.noarch 9.0.16.5140-1.1 plasticscm-stable plasticscm-server-core.x86_64 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable plasticscm-theme.noarch 9.0.16.5140-2.1 plasticscm-stable I don't want to attempt further maintence on the system till I can be sure I will get umtool back as this is the ONLY way we can see what licences are used. There have been issues with changing peoples names in the WebInterface and it then using 2 licences for one person in the past (the company changed it's naming convention, but we've not switched everyone over yet), so we keep a fairly close eye on this. Without umtool I am pretty stuck as we can't disable licenced users that are no longer needed.
×
×
  • Create New...