Jump to content

desctop app login problem


Recommended Posts

When I want to connect to centralised repository, I am prompted to login. If I choose to login with Unity ID, I am redirected to webpage, where it logs in with no problem but my desktop app says "unknown user: [my mail]. Please check your current credentials. Remember that user names are case-sensitive." If I choose login with email then it says "Invalid credentials, username or password are not valid."

I am sure I am entering correct name and passw because on the main Plastic scm (plasticscm.com) I can login with no problem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

@calbzam is there a fix for this Unity ID log in issue?

I have the exact same problem when trying to add a web trigger to the cloud server for a discord bot. It prompts me to sign in (even if I have plastic scm client running and configured), I choose "0 - unityid" to sign in, go to the URL, and the sign in works fine but the terminal process quits with the identical error message: 

Unknown user: 'xxxxx'. Please check your current credentials. Remember that user names are case-sensitive!

I have tried re-installing and double checking all of the plastic client configurations. Should I submit a bug ticket?

Link to comment
Share on other sites

Hi @calbzam,

Yes, the user (me) is registered at www.plasticscm.com with the Unity ID. When signing in through www.plasticscm.com, I use the "Sign in with Unity ID" feature successfully. However I am not a paid user -- I am using the Free tier of the Cloud edition.

I would guess the issue has to do with Plastic's command line interacts with the online login, as when it prompts me to log in with an oauth session, the website (which I paste the URL to) says I've signed in but the command line process quits out with the aforementioned error.

I am free to find a meeting time if you would like. I was away this week, hence the late reply, but I am back now and can assist in debugging!

Thanks,

Gabriel

Link to comment
Share on other sites

Hi,

So we removed the user and re-invited them, and confirmed that login via "macplastic --configure" works perfectly.

 

However, the command line login when trying to add a webhook still fails. All of the normal Plastic functions (like the tool itself) have worked fine for this user, its very specifically when running a command in OSX terminal trying to add a web hook. This is the following command:

cm tr mk after-checkin NotifyTeam "webtrigger https://discord.com/api/webhooks/852273058877800469/XXXXXXX" --server=organization@cloud

And upon entering this command the user is prompted to login, and the aforementioned sequence and error happens.

Thank you for your continued help and I hope we can get to the bottom of this!

Gabriel

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...